Welcome to Cheeky Carlo
ברוכים הבאים לצ’יקי קרלו

קרלו: האיש, האגדה והחוצפה
קרלו נולד בשנות ה-70 המאוחרות בנאפולי, עיר שבה אוכל, יין ומשפחה הם דרך חיים. אמא שלו הייתה מבשלת כל היום, אביו היה מביא דגים טריים מהנמל, וימי ראשון היו מוקדשים לארוחות משפחתיות עם פיצה נפוליטנית, דגים טריים וכוס יין אדום מהיקב המקומי. כך, עוד לפני שלמד לדבר, קרלו כבר דיבר את השפה של האוכל והיין.
אז הגיעה שרה – ישראלית צברית עם תרמיל על הגב, שהכניסה את קרלו להרפתקה חדשה. בזכותה הוא גילה את ישראל, מדינה עם חוצפה אחרת, טעמים מפתיעים ונשמה שמזכירה לו את הבית – אבל אחרת. כשהגיע לקיבוץ בגליל, מוקף כרמים, אוכל טוב וחופש אמיתי, הוא הבין שזה המקום שבו הוא רוצה ליצור.
ככה נולד צ’יקי קרלו
במקום להיצמד למוכר, קרלו החליט לנער את הפיצה הנפוליטנית ולהוסיף לה טאצ’ים ישראליים חצופים, עם שילובים מפתיעים שלא תמצאו בשום מקום אחר. לצד הפיצות, הוא מביא מנות דגים טריים מהים התיכון עם טוויסט, מבחר יינות בוטיק מקומיים וקוקטיילים שלא מתנצלים – בדיוק כמו האופי של המקום.



חוויה שלא משאירה אף אחד אדיש



במקום להיצמד למוכר, קרלו החליט לנער את הפיצה הנפוליטנית ולהוסיף לה טאצ’ים ישראליים חצופים, עם שילובים מפתיעים שלא תמצאו בשום מקום אחר. לצד הפיצות, הוא מביא מנות דגים טריים מהים התיכון עם טוויסט, מבחר יינות בוטיק מקומיים וקוקטיילים שלא מתנצלים – בדיוק כמו האופי של המקום.
חוויה שלא משאירה אף אחד אדיש

בצ’יקי קרלו, הפיצה מספרת על נאפולי, היין מספר על החיים, והטעמים מספרים על ישראל. זה מקום שבו כל מנה היא חוויה, כל לגימה היא סיפור, וכל אורח יוצא קצת יותר חצוף ממה שהוא הגיע.
אז אם אתם מחפשים פיצה עם אופי, קוקטיילים שמזיזים את הגבולות, ויין שזורם בשפע – אתם במקום הנכון.
קרלו מחכה לכם מול הים. תבואו רעבים, תצאו חצופים
- נמל קיסריה