
יקב בר-מאור הוקם ב-2009 וממוקם כיום בבנימינה, בסמוך לכרמי בקעת הנדיב – אזור היין המסורתי והוותיק של ישראל. היקב מתמחה ביינות אזוריים, תוך שימוש בשיטות גידול מסורתיות והתערבות מינימלית בתהליך הייצור – מהכרם ועד הבקבוק. כל שלב נעשה בעבודת יד מוקפדת, במטרה לבטא את אופיה הייחודי של בקעת הנדיב.
רמי בר-מאור, יינן ומייסד היקב, מאמין בגישה טבעית ליין: ללא השקיה, ללא תיקוני חומצה וללא תוספות מיותרות. התוצאה – יינות חדים, מינרליים, עם ארומת פרי מעודנת, נוכחות אלכוהול נמוכה וטאנינים רכים, המלווים נהדר את המטבח המקומי, וכיום מייצר היקב כ-50,000 בקבוקים בשנה.
רמי בר-מאור התמחה ביקב מרגלית לצד לימודי דיפלומה Cellar Master במכללת תל-חי.
קודם לכן, עסק באדריכלות ועבד לצד הפסל דני קרוון ז"ל, ושם ספג ערכים של אסתטיקה וחיבור עמוק למקום, הניכרים בכל בקבוק, שמשול עבורו ליצירת אמנות.