יקב בר-מאור הוקם ב-2009 וממוקם כיום בבנימינה, בסמוך לכרמי בקעת הנדיב – אזור היין המסורתי והוותיק של ישראל. היקב מתמחה ביינות אזוריים, תוך שימוש בשיטות גידול מסורתיות והתערבות מינימלית בתהליך הייצור – מהכרם ועד הבקבוק. כל שלב נעשה בעבודת יד מוקפדת, במטרה לבטא את אופיה הייחודי של בקעת הנדיב.

רמי בר-מאור, יינן ומייסד היקב, מאמין בגישה טבעית ליין: ללא השקיה, ללא תיקוני חומצה וללא תוספות מיותרות. התוצאה – יינות חדים, מינרליים, עם ארומת פרי מעודנת, נוכחות אלכוהול נמוכה וטאנינים רכים, המלווים נהדר את המטבח המקומי, וכיום מייצר היקב כ-50,000 בקבוקים בשנה.

רמי בר-מאור התמחה ביקב מרגלית לצד לימודי דיפלומה Cellar Master במכללת תל-חי.
קודם לכן, עסק באדריכלות ועבד לצד הפסל דני קרוון ז"ל, ושם ספג ערכים של אסתטיקה וחיבור עמוק למקום, הניכרים בכל בקבוק, שמשול עבורו ליצירת אמנות.

מוצר
מוצר
יקב
יקב
סוג יין
סוג יין
מוצר
מוצר
יקב
יקב
סוג יין
סוג יין
כלי נגישות
- Powered by

אני מאשר/ת כי אני מעל גיל 18